E-LEARNINGS

Een overzicht van de e-learnings van Edumarketeer. Volg een van de e-learnings en maak een vliegende start met Digitale communicatie.

Binnenkort beschikbaar

Digital Marketing Mix

Leer de meerwaarde kennen van de meest gebruikte Digitale Marketing middelen.

Lees verder...

Digital marketing strategie

Leer de stappen kennen die leiden tot een digitale strategie.

Lees verder...

Web ontwerp proces

Van naamsbepaling tot contentcreatie, leer hoe je een website ontwikkelt.

Lees verder...


Ervaringen van studenten

De theorie wordt aan de hand van een voorbeeld en een vleugje humor uitgelegd. Ook waren de filmpjes straight to the point, waardoor ik het in één keer begreep. De online lessen waren perfect voor mij wanneer ik mij nog meer in de stof wilde verdiepen.
Robin Wassink
De lesstof werd heel duidelijk door de filmpjes. Doordat de leerzame stof op een grappige manier verteld wordt, is het helemaal niet erg om de filmpjes te kijken. De uitleg wordt in de filmpjes ondersteund met leuke en grappige voorbeelden. Hierdoor snap je de stof binnen no time!
Amber Morren
De filmpjes zijn leerzaam en eigenlijk veel leuker dan een boek! De lesstof wordt duidelijk gemaakt door het filmpje. De filmpjes kijken makkelijk en hebben een goede inhoud/tijdverhouding.
Dominique Besselink
De e-learnings gaven een betere uitleg dan tekst uit een boek lezen. De combinatie van het kijken van de filmpjes en het maken van aantekeningen, maakt het makkelijker om te leren. Ook heeft Andreas een prettige stem om naar te luisteren.
Joost de Jong

Zijn e-Learnings niet jouw ding?

Neem contact op voor een persoonlijk gesprek. Dan kunnen we een samenwerking bespreken.